Geanta crossbody de umar sau de mana cu suport incarcare USB buzunar antifurt impermeabila negru

199,00lei

Descriere

Descriere Geanta crossbody de umar
Geanta crossbody, de umar sau de mana, unisex, impermeabila, sistem antifurt si port USB.Geanta are capacitate suficienta pentru a va organiza telefonul mobil, portofelul, cheile, cartea de identitate, gustari si alte obiecte personale mici.
Eleganta si practica: Perfecta pentru drumetii in aer liber, camping, alpinism, ciclism, excursie de o zi, vacanta, calatorie, scoala, cumparaturi etc. De asemenea, este un cadou minunat pentru oricine.
Multifunctionala: Prezinta un compartiment central securizat cu sistem antifurt, in care veti regasi trei buzunare deschise si unul inchis cu fermoar unde va puteti depozita accesoriile necesare, un buzunar lateral inchis cu fermoar, un buzunar cu fermoar in partea din spate.Mufa USB extern cu cablu de incarcare incorporat, este usor accesibila, necesara pentru a va incarca telefonul si alte dispozitive electronice oricand si oriunde (POWER BANK NU ESTE INCLUS).Utilizare confortabila: Poate fi folosita ca geanta pe un singur umar, geanta pentru piept sau spate (crossbody) sau geanta de mana. Cureaua moale, captusita va permite sa purtati intr-un mod comod acesasta geanta. Partea din spate si curele de umar vin cu design respirabil din plasa de burete, ce va ajuta sa stati departe caldura excesiva. De asemenea, un design simplu si curbat, manerul moale de top face ca geanta sa fie usor de transportat. Cureaua de umar este reglabila pentru o purtare confortabila, putand fi totodata cuplata la baza gentii, atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga.
Material principal: Material de o calitate superioara, full impermeabil, rezistent la abraziune, zgarieturi si taieturi, fermoarele metalice sporesc durabilitatea si ofera un aspect de lux, se inchid si se deschid fara probleme in orice directie.
Sex: barbati si femei
Ocazie: Casual / Afaceri / Facultate / Calatorii / Sport in aer liber / Drumetii / Camping / Alpinism / CiclismInstructiuni de spalare:
Nu spalati cu detergent lichid sau inalbitor
Uscati natural

Dimensiune: 33x16x11 cm

Genti Barbati

biotherm, nike pastel, nike air max invigor barbati, bluza neagra eleganta, rochie simpla, adidași colorati

yyyyy