Azwan rasa macam nak muntah hijau

Bila joya dah goyah online dating

Shah busy, I will come and fetch you. Lagipun Rafeeqa masih mentah, biasalah tu bila perangai sesekali macam keluar tanduk di kepala. Suka sangat kalau Shahrizal beri perhatian lebih begini. Jangan pula nak melencong temankan Husna pergi cari perfume apa entah.

Bukan cerai-berai tu perkara baik pun. Baru mata mahu terlelap, Rafeeqa sedikit terkejut bila pintu utama dibuka.

Kembali ke ruang tamu, Rafeeqa berbaring di atas sofa sambil menatap siling. Rafeeqa tatap wajah Shahrizal lama. Walaupun setiap hari berjumpa, tapi perasaan rindu tak pernah terlerai.

Baki aiskrim dihabiskan dan bersandar pada belakang kerusi. Kalau dia nak berpisah hari ni juga pasti Rafeeqa main angguk kepala dengan muka diva. Jangan lidah berbelit sebab terpaksa bagi alasan yang berbelit-belit sudah.

Ayah nak ikut

Semua tu dia tak pernah tanya. Susah-susah, kerja aje tempat saya. Bercanda ria dengan Husna mana nak ingat orang rumah macam dia ni. Pandai buat pandailah cover. Shahrizal muncul dengan senyuman lebar.

Pedal minyak ditekan bila lampu isyarat berwarna merah bertukar hijau. Ayah nak ikut adat, uruskan satu persatu. Pelan-pelan, ada masa yang sesuai nanti dia akan terangkan pada Husna. Same goes to your dear hubby.

Tak baik orang lain lihat anda bermesra dengan lelaki lain, berdua-duaan di tempat awam. Selama ni elok aje rumahtangga dia dan Rafeeqa tapi bila Husna muncul, Rafeeqa ditolak tepi. Setakat tahu nama dan tempat belajar, itu saja.

Sebelum ini pun Miss K terdengar yang perkahwinan yang dibina oleh artis wanita ini sedang goyah. Andai dia Rafeeqa, dia sayang dan cinta sepenuh hati lelaki macam Shahrizal ni. Tak banyak yang dia tahu tentang isteri Shahrizal sebenarnya. Janji ke tak itu belakang kira.

Dan yang sebetulnya, Shahrizal patut bimbing Rafeeqa supaya menjadi isteri yang baik dan diingini, bukannya main cerai-berai. Bila Azwan yang datang, dia minta singgah di Burger King. Lengan Husna dicapai lagi, kali ini Husna biarkan saja. Ceritanya begini, masa Siti mula-mula sampai di restoran tersebut, Siti tak perasan sangat kehadiran artis tersebut. Dah lama dah pun berjanji dengan Uncle Jay sebab adik Irwan tak habis belajar lagi.

Pedal minyak ditekan